Over ons

Wij zijn Bart Waltmans en Jolien Meesters en wij wonen samen met onze honden in het smalste stukje van Limburg, Echt. Wij hebben elkaar leren kennen toen we beide een jonge Grote Munsterlander hadden. Hier is alles mee begonnen en de kennelnaam van ‘t Reuseldal werd in 2010 geregistreerd en is vernoemd naar de locatie waar wij samen onze jonge honden hebben getraind en vele wandeluren hebben doorgebracht

Naast de (jacht)hondensport vinden wij het leuk om af en toe een nestje pups te fokken. Onze honden die wij inzetten binnen de fokkerij voldoen ruim aan de eisen die de rasvereniging stelt. Wij streven binnen onze fokkerij naar sociale en gezonde honden met levendige en vrolijke karakters, waarbij wij ook een bijdrage leveren aan het behoud en verbetering van het ras.

Kennis vinden wij heel belangrijk. Jolien is werkzaam als paraveterinair en daarnaast heeft zij het diploma KK1, KK2 en Kynologisch instructeur en Bart is veldwedstrijd keurmeester voor het supplement dashonden, zweethonden en terriërs. Ook proberen wij ons middels lezingen en bijscholingen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de kynologie.


Kennel van ’t Reuseldal
Bart Waltmans & Jolien Meesters
Tel: 0614413170 – 0640552430
Mail: info@reuseldal.nl