Over ons

;Wij zijn Bart Waltmans en Jolien Meesters en wij wonen samen met onze honden in het smalste stukje van Limburg, Echt. Wij hebben elkaar leren kennen toen we beide een jonge Grote Munsterlander hadden. Hier is alles mee begonnen en de kennelnaam van ‘t Reuseldal werd in 2010 geregistreerd en is vernoemd naar de locatie waar wij samen onze jonge honden hebben getraind en vele wandeluren hebben doorgebracht

Er is veel veranderd, de Munsterlander zit nog steeds in ons hart maar wij fokken hier niet meer mee. We hebben ons in laten pakken door een groot jager in klein formaat, de Dashond Ruwhaar en sinds kort is hier de energieke Fox Terrier Gladhaar aan toegevoegd.  Naast het showen met de honden, trainen wij onze honden op het lopen van zweetsporen en met de Fox Terrier zijn wij regelmatig op het agility trainingsveld te vinden.

Wij vinden het leuk om af en toe een nestje pups te fokken en onze honden die wij inzetten binnen de fokkerij voldoen ruim aan de eisen die de rasvereniging stelt. Wij streven binnen onze fokkerij naar sociale en gezonde honden met levendige en vrolijke karakters, waarbij wij ook een bijdrage leveren aan het behoud en verbetering van het ras.

Kennis vinden wij heel belangrijk. Jolien is werkzaam als paraveterinair en daarnaast heeft zij het diploma KK1 en 2 van de Raad van Beheer. Ook proberen wij ons middels lezingen en bijscholingen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de kynologie.

_________________________________________________________

Door ons gefokte Grote Munsterlanders

Aspe Doris van ‘t Reuseldal: VJP76 Suchensieger, HZP187 Suchensieger, vW.HZP 187+11, BTR, Veldwerk Jeugd-Zeer Goed, KNJV-B, World Junior Winster, HD-A.

Anna van ‘t Reuseldal: VJP70

Athos van ‘t Reuseldal: VJP73, 2x TAN, Veldwerk Amateurs-Uitmuntend, Veldwerk Open-EV en Goed, Belgisch Kampioen, 2x Clubwinner GMVB en Reserve beste reu kampioensclubmatch NGMV, HD-B, ED-vrij.

Britt van ‘t Reuseldal (Ayla): KNJV-B, MAP-B, reserve beste teef kampioensclubmatch NGMV

Bayla van ‘t Reuseldal (Bayka): VJP 70, KNJV-B, MAP-B

Bruce van ‘t Reuseldal (Sem): KNJV-B

Farah Smits van ‘t Reuseldal: VJP72 Suchensieger, SG/SG

Finnie Smits van ‘t Reuseldal (Ronja): Watertest behaald

Falko Smits van ‘t Reuseldal (Pepper): VJP, Luxemburgs Jeugdkampioen

_____________________________________________________________

Door ons gefokte Dashonden Ruwhaar

Carlena van ‘t Reuseldal (Pien): Sv, SchwhK/20, Sp, Vp

Chayce van ‘t Reuseldal (Phoebe): Sv, Sp/J, SchwhK/20, SchwhK/F

Carthouche van ‘t Reuseldal: Sv, SchwhK/20, SchwhK/40

Diede van ‘t Reuseldal: Sv, Wa, SchwhK/20, Gouden breuk, CACT

Ecclestone van ‘t Reuseldal: Sv, SchwhK/20

Gina van ‘t Reuseldal: Steigerwald-Jugenssiegerin 2017, Erfurt-Jugensiegerin 2017, WUT-JCh 2017, DTK-JCh 2017, Ortenau-Jugendsieger 2017, Alpen- Jugendsieger Österreich 2017, Alpenjugendsieger Schweiz 2017, Alpenjugend Champion 2017, Landesjugendsieger Rheinland 2017; SLO-JCh 2017, HR-JCh 2017, Dt-VDH J-Ch 2017, Thüringer Landesjugensieger 2017

______________________________________________________________